Sub Menu

Nieuws


Update Romy Speelman in Oranje O16

Van 30 juni tot en met 8 juli 2016 neemt Jong ADO Vrouwen speelster Romy Speelman met Oranje O16 deel aan het Nordic Tournament in Noorwegen. Vrijdagavond werd de eerste wedstrijd van het toernooi met 6-0 winst afgesloten tegen Finland. Romy wist tijdens haar invalbeurt een goaltje mee te pakken en zette daarmee haar eerste interland doelpunt achter haar naam.

03-07-2016
Zondagmiddag verloren de jonge OranjeLeeuwinnen met 3-2 van Duitsland. Helaas waren er voor Romy geen speelminuten weggelegd.

05-07-2016
Dinsdagmiddag stond de laatste poulewedstrijd op het programma. De jonge Oranjeleeuwinnen waren met 0-2 te sterk voor de leeftijdsgenoten uit Zweden. Jong ADO Den Haag speelster Romy Speelman mocht deze wedstrijd voor het eerst tijdens dit toernooi in de basis beginnen. Morgenmiddag wacht de strijd om de derde plaats. De tegenstander is Frankrijk, dat in de andere groep op doelsaldo tweede werd. De finale gaat tussen Duitsland en gastland Noorwegen.

07-07-2016
Romy Speelman is samen met Oranje O16 vierde geworden op het Nordic Tournament in Noorwegen. In de strijd om de derde plaats maakten de Françaises al vroeg in de wedstrijd de openingstreffer en daar bleef het helaas bij.

Uitslagen Nordic Tournament
Vrijdag 1 juli: Nederland – Finland 6-0
Zondag 3 juli: Duitsland – Nederland 3-2
Dinsdag 5 juli: Zweden – Nederland 0-2
Donderdag 7 juli: Nederland – Frankrijk 0-1


Reacties staat uit voor Update Romy Speelman in Oranje O16
Sponsors
Copyright © 2016 adovrouwen.nl